Trabzonlu gençler ilk klibi

Haber61.net - Magazin Servisi - Trabzon menşeili Karadeniz Müzik Grubu ‘İMERA’ ilk albümü Ena’da yer alan ‘İmera Fera’ adlı eserine klip çekti. Trabzon Maçka Yolu üzerinde ve Arsin Yanbolu Santa Harabeleri Yolu üzerindeki doğa güzelliklerinin ön plana çık

Trabzonlu gençler ilk klibi
Haber61.net - Magazin Servisi - Trabzon menşeili Karadeniz Müzik Grubu ‘İMERA’ ilk albümü Ena’da yer alan ‘İmera Fera’ adlı eserine klip çekti. Trabzon Maçka Yolu üzerinde ve Arsin Yanbolu Santa Harabeleri Yolu üzerindeki doğa güzelliklerinin ön plana çıkarıldığı klipte grup üyeleri ‘Yıldıray Yanlı, Merve Yavuz, Hüseyin Ulusan ve Berat Bayraktar’ yer aldı. Türkiye çapında ün yapmış Beyaz Siyah Ajans tarafından çekilen klibin yakın zamanda sosyal medya aracılığıyla dinleyicilerle buluşacağı öğrenildi. 
 
DESTEK ARTACAKTIR 
 
Klip çekimiyle alakalı açıklama yapan grubun solisti Yavuz, “Karadeniz’deki hikayeleri dinleyicilerimizle buluşturmak için arkadaşlarımızla beraber yola çıkmıştık. O günden bugüne başta Trabzon olmak üzere birçok şehirde birçok değerli dinleyicimizin desteğini gördük ve bu desteğin zaman geçtikçe artmasını temenni ediyoruz. ‘İmera Fera’ adlı eserimize klibimizi Trabzon’un doğa güzelliklerini ön plana çıkararak çekmeye çalıştık. En kısa zamanda da dinleyicilerimizle buluşturacağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler