Trabzonlu gazeteci vefat etti

Pazar günü evinde kalp krizi geçiren ve Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Servisi'ne kaldırılan Nazif Demirel, pazartesi günü gecesi hayatını kaybetti. Demirel için Kefeli Camisi'nde öğle namazını müteakip cenaze na

Trabzonlu gazeteci vefat etti

Pazar günü evinde kalp krizi geçiren ve Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Servisi'ne kaldırılan Nazif Demirel, pazartesi günü gecesi hayatını kaybetti. Demirel için Kefeli Camisi'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Namaza İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necdet Uzun ve çok sayıda gazeteci ile merhumun yakınları katıldı

1935 yılında Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde dünyaya gelen Nazif Demirel, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Kurucu Başkanı, Türk Haberler Ajansı Samsun Bölge Temsilciliği, TRT ve Milliyet Gazetesi'nin Samsun Temsilciliği görevlerini yaptı. Samsun'da yayınlanan bazı gazetelerde günlük yazıları ve şiirleri yayınlanan Nazif Demirel, bazı gazetelerin genel yayın yönetmenliği ve yazı işleri müdürlüğü görevlerinde de bulundu.

Nazif Demirel'in naaşı, Kefeli Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem