Trabzon'dan gidip eşini öldürdü

TRABZON'un Araklı İlçesi'nden Muğla'nın Fethiye İlçesi Kemer Beldesi'ne gelen 31 yaşındaki Rufet A., birlikte gazinoda garson olarak çalıştığı eşi Ukrayna uyruklu 30 yaşındaki Ayşe A.'yı sabaha karşı yatakta bıçakla boğazını keserek öldürdü. Banyo yapıp j

Trabzon'dan gidip eşini öldürdü

TRABZON'un Araklı İlçesi'nden Muğla'nın Fethiye İlçesi Kemer Beldesi'ne gelen 31 yaşındaki Rufet A., birlikte gazinoda garson olarak çalıştığı eşi Ukrayna uyruklu 30 yaşındaki Ayşe A.'yı sabaha karşı yatakta bıçakla boğazını keserek öldürdü. Banyo yapıp jandarmaya teslim olan Rufet A.'nın 3 çocuğu Sosyal Hizmetler Kurumu yetkililerine teslim edildi.

Trabzon'un Araklı İlçesi Tepeköy Köyü'nden bir hafta önce Fethiye'nin Kemer Beldesi'ne gelen Rufet A., Menekşe Mahallesi Hasan Paşa Caddesi'nde 3 katlı bir evin zemin katını kiraladı. Rufet A., Ukrayna uyruklu olan ve 10 yıl önce Müslüman olduktan sonra Ayşe adını alan eşi ile 4, 6 ve 8 yaşındaki 3 çocuğuyla birlikte yaşamaya başladı.

Bir gazinoda garson olarak birlikte çalışan Rufet- Ayşe A. çifti sabaha karşı evlerinde bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Saat 05.00 sıralarında meyve bıçağı ile yatakta bulunan 10 yıllık eşi Ayşe A.'nın boğazını keserek öldüren Rufet A., daha sonra banyoya girip duş aldıktan sonra jandarmayı arayıp cinayet işlediğini söyledi.

Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ile Kemer Jandarma Karakol Komutanlığı olay yerine gelirken, Rufet A. gözaltına alındı. Ayşe A.'nın cesedi, yapılan incelemenin ardından Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çiftin çocukları, Muğla Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından çocuk yuvasına yerleştirilmek üzere teslim alındı.

Rufet A. polise verdiği ifadede, olay sırasında alkollü olduğunu söylerken, Fethiye Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Kemer Beldesi Menekşe Mahallesi Muhtarı Cafer Yaman, “Bu kişiler bayramdan önce yanıma gelmişlerdi. Çocuğunun okula kayıt edileceğini söyleyip, nakil işi yaptıracaklarını belirttiler. Bayramdan sonra işlemlerini yapacaktım” dedi.

Cinayetin işlendiği ev jandarma tarafından geçici olarak mühürlenirken, aynı evin üst komşusu ve gazinonun sahibi olduğunu belirten bir kadın, “Karı, koca birlikte bizim işyerinde çalışıyorlardı. Bir hafta önce buraya gelmişlerdi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler