Trabzon'da tutuklular reddedildi

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 12 Aralık 2008 günü yaptığı operasyonda ele geçirilen el bombalarıyla ilgili aralarında Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli bir polisin de bulunduğu toplam 5 kişinin tutuklanmasının ar

Trabzon'da tutuklular reddedildi

,

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 12 Aralık 2008 günü yaptığı operasyonda ele geçirilen el bombalarıyla ilgili aralarında Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli bir polisin de bulunduğu toplam 5 kişinin tutuklanmasının ardından tutuklanmaya itiraz eden 4 kişinin talepleri mahkeme tarafından reddedildi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından iki hafta önce yapılan operasyonda 9 adet el bombası, bir kaleşnikof tüfek ve bir tabanca ele geçirilmiş ve olayla B.K., H.A., İ.H. ve F.R. tutuklanmasının ardından daha sonrada olayla ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde polis memuru S.Ş. tutuklanmıştı. Tutuklanmaya itiraz eden B. K, H. A, İ.H ve F.R' nin bu talepleri Nöbetçi Asliye Ceza Mahkemesi tarafından reddedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem