Trabzon'da tasfiyelik eşyalar satışa çıkıyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı bazı tasfiye işletme müdürlükleri çeşitli araç ve eşyaları açık artırmayla satışa sunacak.TRABZON'DA 40 GRUP EŞYA SATILACAK!Bakanlıktan yapılan açıklamanın ardından Trabzon'da dahil 6 müdürlükte açık artırma usulu ile s

Trabzon'da tasfiyelik eşyalar satışa çıkıyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı bazı tasfiye işletme müdürlükleri çeşitli araç ve eşyaları açık artırmayla satışa sunacak.

TRABZON'DA 40 GRUP EŞYA SATILACAK!

Bakanlıktan yapılan açıklamanın ardından Trabzon'da dahil 6 müdürlükte açık artırma usulu ile satış yapılacak. Trabzon Tasfiye İşletme Müdürlüğünce satışa esas bedeli 37 lira ile 109 bin 684 lira arasında değişen ve aralarında cep telefonu, kulaklık, muhtelif oto aksam ve parçaları, ev eşyası, konteyner, alev dedektörünün bulunduğu 40 grup eşya 22 Temmuz'da açık artırma ile satılacak.

İŞTE SATIŞ YAPILACAK İLLER VE SATILACAK EŞYALAR

Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre, Erenköy Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli 166 lira ile 352 bin 793 lira arasında değişen, aralarında tablet bilgisayar, fotoğraf makinesi, kol saati, cep telefonu ve radar dedektörünün bulunduğu 43 grup eşyayı 23 Temmuz'da açık artırma ile satacak.

Cilvegözü Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli bin 666 lira ile 79 bin 390 lira arasında değişen açık kasa kamyon, minibüs, kamyonet, otomobil, çekici ve traktör cinsi 43 aracı 5 Ağustos'ta açık artırmayla satışa sunacak. 

Gaziantep Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli 23 lira ile 150 bin lira arasında değişen cep telefonu aksesuar ve aksamı, kol saati, oto parçaları, fotokopi makinesi, kumaş, giyim eşyası gibi 153 grup eşyayı 16 Temmuz'da; Antalya Tasfiye İşletme Müdürlüğü de satışa esas bedeli 3 bin 976 lira ile 52 bin 889 lira arasında değişen aralarında binek oto ve kamyonetin bulunduğu 20 aracı 18 Temmuz'da satacak.

Samsun Tasfiye İşletme Müdürlüğü tarafından, satışa esas bedeli 5 bin lira ile 63 bin lira arasında değişen binek oto, kamyonet, minibüs, tanker, kamyon gibi 12 araç 16 Temmuz'da satılacak.

Satışa sunulan araçlar ve ihale hakkında ayrıntılı bilgiye, "www.gumrukticaret.gov.tr" ve "www.tasis.gov.tr" internet adreslerinden ulaşılabilecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler