Trabzon’da muhteşem konser

Trabzon'da Türk Sanat Müziği Topluluğu'ndan muhteşem konser.

Trabzon’da muhteşem konser

İstanbul FA&Mİ Musiki ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Topluluğu Trabzon’da muhteşem bir konser verdi. 

Sunuculuğunu FA&Mİ Yönetim Kurulu Başkanı İkrami Özturan’ın yaptığı gecede şef Yıldırım Bekçi nezaretindeki koro birbirinden güzel eserler seslendirdi. 

Milli kültürümüzün bir parçası olan Türk Sanat ve Türk Halk Müziğini sevdirmek, bu konuda isteklilere repertuar, usul, nota, solfej, nazariyat dersleri vererek eğitmek, korolar kurarak çalıştırmak, Türk musikisi enstrümanlarını tanıtmak, sevdirmek ve eğitimini vermek, konservatuara girmek isteyen adaylara destek olmak ve destekleyici eğitim vermek amacı ile kurulan FA&Mİ Musiki ve Sanat Derneği bu doğrultuda çalışmalarını sürdürmekte olan FA&Mİ Musiki ve Sanat Derneği ilk kez Karadeniz yolculuğuna çıktı. 

Trabzonlu musiki severlerle bir araya gelen TSM Topluluğu, seslendirdikleri eserlerle adeta kulakların pasını sildi. Gecede solo yapan solistlerde birbirinden başarılı performans sergilerken konserin son bölümünde sahne alan şef, usta yorumcu Yıldırım Bekçi, izleyicilere doyumsuz bir sanat müziği akşamı yaşattı.  
 

Trabzon’da muhteşem konser

Trabzon’da muhteşem konser

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler