Trabzon'da horonlu grev

Memurlar bugün tüm Türkiye'de uyarı grevi yapıyorlar. Trabzon'da da memurlar Atatürk Alanı'nda basın açıklaması yapıyorlar.Trabzon'da iş bırakan Türkiye Kamu-Sen, KESK ve Birleşik Kamu-İş Sendikası üyeleri, protesto gösterisi yaptı.      Cumhuriyet Meydan

Trabzon'da horonlu grev

Memurlar bugün tüm Türkiye'de uyarı grevi yapıyorlar. Trabzon'da da memurlar Atatürk Alanı'nda basın açıklaması yapıyorlar.

Trabzon'da iş bırakan Türkiye Kamu-Sen, KESK ve Birleşik Kamu-İş Sendikası üyeleri, protesto gösterisi yaptı.


    

 Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan sendika üyeleri, davul zurna eşliğinde pankartlarla Atatürk Alanı'na kadar yürüdü.
    

Güzergah boyunca çeşitli sloganlar atan yaklaşık 700 kişilik grup adına Atatürk Alanı'nda basın açıklaması yapan Türkiye Kamu-Sen Trabzon İl Temsilcisi Coşkun Dilber, grev yaparak hakkını arayan kamu çalışanlarının yarın işlerine daha şevkle devam edeceklerini söyledi.
    

Haklarını aramak için toplandıkları alanda yetkililere seslerini duyuracaklarını belirten Dilber, şöyle devam etti:
     ''Onurlu kamu çalışanı dün şevkle yaptığı işine bugün hak arama mücadelesi nedeniyle ara vermiş, yarın bugünden aldığı güçle işine daha büyük bir şevkle devam edecektir. Bugün sevinçlerimizde nasıl birlikte oluyorsak, dertlerimizde ve kederlerimizde de birlikte olmamız gerekiyor. 25 Kasım her türlü baskıya rağmen kamu çalışanının onurlu duruşunu sergilediği gündür. Hak ve adalet mücadelesinin her şeye rağmen yapılması gerektiğine inanan kamu çalışanlarının ciddi kararlığını ortaya koyduğu gündür.''
    

Dilber'in açıklamasının ardından alanda bulunan KESK ile Birleşik Kamu-İş Sendikası üyeleri tarafından da birer basın açıklaması yapıldı.
    

 Sendika üyeleri daha sonra birlikte horon oynadı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler