Trabzon'da hava nasıl olacak? Trabzon hava durumu. 14 Ağustos 2015

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan son değerlendirmelere göre, 14 Ağustos 2015

Trabzon'da hava nasıl olacak? Trabzon hava durumu. 14 Ağustos 2015

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan son değerlendirmelere göre, Afyonkarahisar, Kütahya'nın doğusu, Isparta, Osmaniye, Toroslar mevkii, Hatay'ın kuzey kıyıları, Adana'nın kuzey ve doğusu, Ankara, Eskişehir, Konya'nın kuzey ve batısı, Çankırı, Trabzon'un iç kesimleri, Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde İstanbul'un Anadolu yakasında yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, Ege ve Akdeniz'de mevsim normalleri civarında, diğer bölgelerde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Akdeniz'in doğusunda kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Ankara: Az bulutlu, öğle saatlerinden itibaren parçalı bulutlu, akşam saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 32

İzmir: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 33

Adana: Parçalı bulutlu, kuzey ve doğu çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 35

Antalya: Az bulutlu, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu 32

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 30

Trabzon:Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

Erzurum: Parçalı bulutlu 33

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 40

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem