Trabzon'da Ergenekon şüphesi

TRABZON Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezinde gerçekleştirdiği operasyonda 8 adet el bombası ve 1 adet kaleşnikof marka silah ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı. Zanlıların Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları deva

Trabzon'da Ergenekon şüphesi

TRABZON Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezinde gerçekleştirdiği operasyonda 8 adet el bombası ve 1 adet kaleşnikof marka silah ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı. Zanlıların Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları devam ediyor. İfadeler doğrultusunda operasyonun genişletilebileceği belirtilirken, polis yetkilileri zanlıların kimlikleri konusunda herhangi bir açıklama yapılmayacağını duyurdu.

VALİ OKUTAN'DAN AÇIKLAMA
Trabzon Valisi Nuri Okutan da, operasyonun devam ettiğini belirterek, “Ele geçirilen bombaların ve silahın daha önce herhangi bir olayda kullanılıp kullanılmadığının belirlenmesi için Emniyet Genel Müdürlüğü destekli çalışmalar sürüyor. Soruşturma derinleştirildi. Başka gözaltılar da olabilir” dedi. Soruşturmanın detayları hakkında şimdilik bilgi vermeyeceklerini vurgulayan Vali Okutan, “Operasyon Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Trabzon kent merkezinde gerçekleştirildi. Gözaltındaki şahıslar bölgemiz nüfusuna kayıtlı. Tüm bağlantıları araştırılıyor. Bunun dışında bir açıklama yapmamız mümkün değil” diye konuştu. Vali Okutan, 'Ergenekon bağlantısı olabilir mi' şeklindeki soruyu ise, “Her türlü ihtimal titizlikle değerlendiriliyor. Şimdilik bir bağlantı kurmak doğru değil” sözleriyle yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem