Trabzon'da Ergenekon araması
Sabah saatlerinde birçok ilde eş zamanlı olarak başlatılan Ergenekon soruşturması operasyonları kapsamında ÇYDD Trabzon Şubesi'nde polisin arama yapıyor.
Şube yetkililerinden alınan bilgiye göre, başta derneğin genel merkezi olmak üzere yurt çapındaki bazı şubelerde de polisin arama yaptığı ve bu kapsamda ÇYDD Trabzon Şubesi'nde Ergenekon soruşturması kapsamında polislerin sabah saatlerinden itibaren arama yaptığı öğrenildi.
ÇYDD Trabzon Şubesi Başkanı Kenan Koç, aramalarla ilgili yaptığı kısa açıklamada, "Ne olduğunu, neyi aradıklarını bilmiyorum. Şu anda herhangi bir gözaltı yok" dedi.
Bu arada, bazı dernek üyeleri de şube binasına gelerek yaşanan gelişmelerle ilgili bilgi almaya alıştı.
Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri ÇYDD aramasını sürdürüyor. Bilgisayarlara CD ve evraklara el konulduğu öğrenildi.
-Önceki haberimiz:

