Trabzon’da cinayet şüphelisi ile ilgili yeni gelişme

Trabzon’da bir kişiyi silahla öldürmek suçundan aranan şüpheli ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Trabzon’da cinayet şüphelisi ile ilgili yeni gelişme

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da bir kişinin silahla öldürülmesi olayı ile ilgili aranan kişinin teslim olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre 20.11.2018 günü Ortahisar İlçesi Değirmendere mahallesinde meydana gelen olayda B.T. isimli şahıs silahla vurularak öldürülmüştü.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda olayın şüphelisi olarak aranan N.T., olayda kullanılan tabanca ile teslim oldu.

N.T., gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Şahsın buradaki işlemleri sürüyor.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, geçtiğimiz Ağustos ayında Değirmendere Mahallesi Çarşıiçi Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye, B.T. isimli şahıs bir otomobilin içinde geçtiğimiz Ağustos ayı içinde eşi tarafından öldürülen G.T'nin yakınları ile buluştu.

Araç içinde tartışan şahıslardan biri bir süre sonra tartıştığı B.Tnin kafasına 2 el ateş ederek kaçtı. Olay sonrası ağır şekilde yaralanan B.T. kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan G.T'nin yakını polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Trabzon'da 4 Ağustos günü işlettiği kuaförün girişinde tartıştığı akrabası E.T. tarafından koltuk altından ve bacağından bıçaklanan G.T. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olayın ardından kaçan ve yaklaşık 300 metre mesafedeki çarşıda bayılınca yakalanan E.T. ilk ifadesinde "Kocamda gözü vardı. Amacım öldürmek değildi, konuşmaktı" demişti.

Olay sonrası E.T. tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Bir kişinin ölümüne ve eşinin de hapse girmesine neden olan B.T. ise bugün akşam saatlerinde ölümüne neden olduğu G.T.'nin yakınları tarafından bir araç içinde kafasından silahla vurularak öldürüldü. Olay sonrası kaçan G.T'nin yakınları polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem