Trabzon'da alacak verecek kavgası

Bu akşam Yenicuma Mahallesi Zeytinlik caddesi'nde bir marketin önünde aralarında daha önceden alacak verecek meselesi olan 2 grup arasında önce tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine İ.Y. ile A.S. isimli 2 kişi, tartıştıkları Osman K. ve yanın

Trabzon'da alacak verecek kavgası

Bu akşam Yenicuma Mahallesi Zeytinlik caddesi'nde bir marketin önünde aralarında daha önceden alacak verecek meselesi olan 2 grup arasında önce tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine İ.Y. ile A.S. isimli 2 kişi, tartıştıkları Osman K. ve yanındaki 2 kişiyi bacaklarından silahla vurarak yaraladılar.

 

Saat 21.00 sularında meydana gelen olay sonrası kaçan İ.Y. ve A.S.'nin yakalanması için Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü ekipleri çalışma başlatılırken, yaralı 3 kişi Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Fatih Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

 

Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem