Trabzon ve Trabzonspor ülke için önemli

Haber61.Net - Haber Servisi - Cumhurbaşkanı Çatı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Trabzon ziyaretine başladı.İlk durağı Trabzon Zorlu Grand otel olurken burada Gazeteciler ile kısa süreli açıklamalarda bulundu.Haber61.net muhabirinin "neden Trabzon’da seçim sta

Trabzon ve Trabzonspor ülke için önemli

Haber61.Net - Haber Servisi - Cumhurbaşkanı Çatı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Trabzon ziyaretine başladı.

İlk durağı Trabzon Zorlu Grand otel olurken burada Gazeteciler ile kısa süreli açıklamalarda bulundu.

Haber61.net muhabirinin "neden Trabzon’da seçim startı verdiniz" sorusuna İhsanoğlu, “Ülkemizin bu önemli köşesin den başlamak Karadeniz’den başlamak önemlidir. Buradan başlayarak tüm Türkiye’ye yayacağımız bir seçim çalışması bu. Ben daha önce Trabzon’a geldim ve burada çok dostum var. “dedi.

İhsanoğlu, “ Buradaki siyasi faaliyetler Tüm Türkiye’ye yayılıyor. Birde burası küçük bir yer değil burası Türkiye için hem siyasi hem kültürel hem de spor kenti burası. Trabzonspor gibi bir değer var. Avrupa’yı dize getirmiş bir takım. Türkiye’nin en önemli bir kenti bu nedenle satardı buradan verdim. Bize her yer Trabzon”ifadelerine yer verdi.

İhsanoğlu’nun eşi Füsun İhsanoğlu’da kendisine eşlik etti. Bayan İhsanoğlu, “ Trabzon’a daha önce bende geldim. Ben buraya kışın geldim yazın ilk defa geliyorum. Uzun bir görevden yeni dönmüştük Türkiye’ye bir sıla hasreti vardı eşim bana ilk aday olacağım dediğinde pek Sıçak bakmadım çünkü yorgun bir süreç geçirdik ama sonrasında alıştım zor bir maratona başladık .”dedi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem