Trabzon Orhan Karaali'yi andı!

Trabzon Orhan Karaali'yi andı!

Trabzon Orhan Karaali'yi andı!

Trabzonspor, kulübün geçmiş dönemlerinde önemli bir rol üstlenen ve 19 Eylül 1985 tarihinde vefat eden Denetleme Kurulu Başkanı Orhan Karaali'yi anma mesajı yayınladı.

Trabzonspor Kulübü'nün resmi açıklamasında, Orhan Karaali'nin kulüp tarihindeki katkılarına ve anısına duyulan saygı vurgulandı. Açıklamada, "Kulübümüzün gelişiminde büyük emeği geçen, değerli Denetleme Kurulu Başkanımız Orhan Karaali'yi, aramızdan ayrılışının yıldönümünde saygı ve minnetle anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun." ifadeleri kullanıldı.

Orhan Karaali'nin Trabzonspor'a yaptığı katkılar, kulübün tarihinde önemli bir yer tutuyor. Özellikle denetim ve yönetim alanlarında gösterdiği çabalarla tanınan Karaali, Trabzonspor'un kurumsal yapısının güçlenmesinde etkili olmuş bir isim olarak hatırlanıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler