Trabzon Milletvekili Bakan’a Sümela’yı sordu

Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Turizm Bakanı Ersoy’a Sümela Manastırı’nı sordu.

Trabzon Milletvekili Bakan’a Sümela’yı sordu

Haber61 – Haber Servisi – CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Kültür ve Turizm bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a Sümela Manastırı’nın son durumunu sordu.

Kaya, Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı konuşmada Kültür ve Turizm bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a Trabzon’un turizm ile ilgili sorunlarını aktararak, yaklaşık 3 yıldır restorasyon çalışmaları nedeniyle kapalı olan Trabzon ve Türkiye turizminin en önemli merkezlerinden olan Sümela Manastırı’nın son durumunu sordu.

Ahmet Kaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“TBMM'de Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerinde Trabzon'umuzun turizm alanındaki önemli sorunlarını Sn. Kültür ve Turizm Bakanı'na ilettik. Restorasyonu ve ziyarete yeniden açılışı yılan hikayesine dönen Sümela Manastırı'nın durumunu sorduk. Ayrıca turizmci vatandaşlarımızın korsan faaliyetlerle ilgili şikayetlerini aktardık. Takipçisiyiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem