Trabzon İl Genel Meclisinden tepki

Trabzon İl Genel Meclisi Haziran ayı toplantısında İsrail’in devlet terörünü kınadı. Bölücü teröre de kökü kazılıncaya kadar Türk Milletinin iradesiyle üstesinden geleceğine inancı tekrarlandı.Trabzon İl Genel Meclisi’nin Haziran ayı toplantısının ilk gün

Trabzon İl Genel Meclisinden tepki

Trabzon İl Genel Meclisi Haziran ayı toplantısında İsrail’in devlet terörünü kınadı. Bölücü teröre de kökü kazılıncaya kadar Türk Milletinin iradesiyle üstesinden geleceğine inancı tekrarlandı.

Trabzon İl Genel Meclisi’nin Haziran ayı toplantısının ilk gününe İsrail’in devlet terörü damgasını vurdu. İnsanı yardım gemisine yapılan silahsı saldırıyı şiddetle kınayan Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi “ Bu devlet terörü ile İsrail köşeye sıkışmıştır. Türkiye, Ortadoğu bataklığında mazlum milletlerin özgür ve hür yaşaması için elinden geleni yapacaktır. Bu saldırılar sivil inisiyatif barışçı girişimleri de sekteye uğratmayacaktır” dedi.

Revi, ülke içindeki terörün de azdığına dikkat çekerek “Türkiye ne zaman pistin başına gelip kalkmaya hazırlandığında birileri düğmeye basıyor ama amaçlarına ulaşamayacaklardır” dedi. Revi, toplumsal her türlü tepkiyi meclis olarak da desteklediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler