Trabzon Büyükşehir Belediyesi yolda bıraktı

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde bütünleme sınavlarının devam ettiği bu haftada Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin otobüs saatlerinde hafta içi olması ve bütünleme sınavlarınında olmasına karşın, cumartesi-pazar tarifelerini uygulaması tepki ile karşıland

Trabzon Büyükşehir Belediyesi yolda bıraktı

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde bütünleme sınavlarının devam ettiği bu haftada Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin otobüs saatlerinde hafta içi olması ve bütünleme sınavlarınında olmasına karşın, cumartesi-pazar tarifelerini uygulaması tepki ile karşılandı.

Haber merkezimizi arayan bir çok öğrenci gece saat 21:00'a kadar sınavların devam etmesine karşın saatte bir olan otobüs servislerinin 18:00'da sona erdiğini iddia ettiler.

Saatte bir olan KTÜ - Beşirli hattı arasında çalışan belediye otobüslerininde düzgün çalışmadığını ve keyfi uygulama olduğunu iddia eden bir kısım öğrenci "otobüsler keyfi çalışıyor. Saat başı olması bile şu sınav döneminde yeterli olmayan Trabzon Büyükşehir Belediyesi otobüsleri bu uygulamaya da uymuyor. Örneğin biz bugün 10:00 otobüsünü bekliyoruz ama otobüs yok. Otobüs 09:40'da hareket etmiş. Otobüs harekat memurluğunu aradığımızda durum daha içler acısı. Oradaki yetkili bize 11:00 otobüsünü beklememizi yada başka bir araca binmemizi öneriyor. Sınav döneminde çektiğimiz bu çile nedir" dediler.

Bizde Haber61 olarak bu iddialar doğruysa diyoruz ki "ellerindeki belediye otobüsü seferlerini düzenlemekte zorlanan bu anlayışın hafif raylı sistemi bu şehre getirememesinin nedenini başka yerlerde aramaya gerek yok."

ktu_otobus.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem