Toptan'dan Geçmiş Olsun Mesajı

TBMM Başkanı Köksal Toptan, Yunanistan'da çok kişinin ölümüne neden olan orman yangınları nedeniyle, Yunanistan Parlamentosu Başkanı Anna Benaki'ye ''geçmiş olsun'' mesajı gönderdi.Toptan, mesajında, 26 Ağustos Pazar günü Yunanistan'da meydana gelen ve şu

Toptan'dan Geçmiş Olsun Mesajı

TBMM Başkanı Köksal Toptan, Yunanistan'da çok kişinin ölümüne neden olan orman yangınları nedeniyle, Yunanistan Parlamentosu Başkanı Anna Benaki'ye ''geçmiş olsun'' mesajı gönderdi.

Toptan, mesajında, 26 Ağustos Pazar günü Yunanistan'da meydana gelen ve şu ana kadar 60'tan fazla vatandaşın ölümüne neden olan orman yangınlarını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirtti.

Mora Yarımadası başta olmak üzere ülkenin geniş kesiminde ciddi boyutta can ve mal kaybına yol açan felaketin yaralarının bir an önce sarılabilmesi temennisinde bulunan Toptan, şunları kaydetti:

''Şahsım ve Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeleri adına bu korkunç felakette hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum.

Bu vesileyle, zat-ı alinize, Yunanistan Parlamentosunun tüm değerli üyelerine ve Yunanistan halkına geçmiş olsun dileklerimi iletir, en derin saygılarımı sunarım.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem