Toplu Görüşmelerin 3.Turu

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in başkanlık edeceği Başbakanlık Merkez Bina'daki toplantı saat 10.00'da başlayacak.Toplantıya, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Aksu, yetkili sendikaların

Toplu Görüşmelerin 3.Turu

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in başkanlık edeceği Başbakanlık Merkez Bina'daki toplantı saat 10.00'da başlayacak.

Toplantıya, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Aksu, yetkili sendikaların genel başkanları ile Kamu İşveren Kurulu üyeleri katılacak.

Toplantıda, Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Enerji-Sen, Türk Tarım Orman-Sen, Türk Ulaşım-Sen, Türk İmar-Sen ve Memur-Sen'e bağlı Diyanet-Sen yöneticileri hizmet kollarına ilişkin sunum yapacaklar.

Toplu görüşmelerin birinci turu sonunda, konfederasyonların taleplerini değerlendirmek amacıyla ''mali ve sosyal haklarla'' ilgili olarak kurulan komisyonun çalışmasını tamamlanması ve raporunu sunması durumunda, memur maaşlarına yapılacak zamların da toplantıda gündeme geleceği belirtiliyor.

Yasaya göre, 15 Ağustosta başlayan ve 15 gün içinde sonuçlanması gereken toplu görüşmelerde anlaşmaya varılması durumunda mutabakat metni imzalanarak Bakanlar Kuruluna sunulacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem