Tolon GATA'ya sevk edildi

Tutukluluğu süresince 22 kilo veren Hurşit Tolon'un, kilo kaybının neden kaynaklandığının öğrenilmesi için GATA'ya sevk edildiği belirtildi. Tolon'un avukatı İlkay Sezer, yaptığı açıklamada, Tolon'un Adli Tıp Kurumu'nun verdiği rapor doğrultusunda belirle

Tolon GATA'ya sevk edildi

Tutukluluğu süresince 22 kilo veren Hurşit Tolon'un, kilo kaybının neden kaynaklandığının öğrenilmesi için GATA'ya sevk edildiği belirtildi.

Tolon'un avukatı İlkay Sezer, yaptığı açıklamada, Tolon'un Adli Tıp Kurumu'nun verdiği rapor doğrultusunda belirlenen rahatsızlığının giderilmesi, teşhis ve tedavisinin düzenlenmesi amacıyla bugün sevkin yapıldığını belirtti.

Sezer, Tolon'un Adli Tıp Kurumu'nun söz konusu raporunda belirlenen rahatsızlıkların dışında, kilo kaybının olduğunu, bu konudaki teşhis ve tedavinin de burada düzenlenmesi için tedavi altına alındığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler