Tolga abiden Hugo açıklaması! Küfür efsanesi gerçek mi?

Tolga abi ortaya çıktı 'Hugo' açıklaması yaptı.

Tolga abiden Hugo açıklaması! Küfür efsanesi gerçek mi?

90'lı yıllarda sunuculuğunu yaptığı programlarla çocukların sevgilisi haline gelen 'Tolga Abi' lakaplı Tolga Gariboğlu, uzun süre sonra Etiler'de objektiflere takıldı. 55 yaşındaki ünlü isim, bir dönem fenomen olan 'Hugo' yarışması hakkında açıklama yaptı.

'Hugo' ve 'Tolga Abi' adlı interaktif çocuk programlarıyla tanınan Tolga Gariboğlu, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Mekan çıkışında aracını bekleyen ünlü sunucuyu görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

AMERİKA'DA YAŞIYOR 

16 yıldır Amerika'da yaşadığını söyleyen Tolga Gariboğlu, "Program yapmayı düşünmüyorum. Hugo'nun şirketi olan hak sahibi kapandı" şeklinde konuştu.

'Hugo' programına bağlanan ve oyunda başarılı olamayan bir çocuğun küfür ettiği iddiası yıllardır konuşulur. Ancak gerçek olup olmadığı kanıtlanamamıştır. Zira olayla ilgili ne bir video ne de başka bir kanıt vardır.

TOLGA ABİ'DEN 'KÜFÜR' YANITI! 

Tolga Gariboğlu, yıllar önce katıldığı Okan Bayülgen'in programında, 'küfür' iddiasına ilişkin açıklama yapmıştı: Küfür yok, öyle bir şey olmadı, kimse küfretmedi.

Ünlü sunucu, "Beyazıtk'ın (Öztür) programında 'Biri onun videosunu yollasın, araba alacağım' dedim. Canlı yayında bunu söyledim. Yine yok, çünkü öyle bir şey yok" demişti.

Gariboğlu, "Yapan varsa çıksın 'o bendim' desin. Görüntüsü olsa mutlu olacağım. Kimse küfür yemekten mutlu olmaz ama ben mutlu olacağım" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem