TOKİ'den borçlulara indirim

İdare'ye borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  kampanya düzenlendi.Borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirimin uygulanacağı kampanya için başvuruların 23 Şubat ile 19 Mart

TOKİ'den borçlulara indirim

İdare'ye borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  kampanya düzenlendi.

Borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirimin uygulanacağı kampanya için başvuruların 23 Şubat ile 19 Mart arasında yapılabileceği belirtilerek, indirim kapsamında alınan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla İdare'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının bulunmaması gerektiğine dikkat çekildi.

Kampanyadan, satışları 2012 sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2012 sonuna kadar başlamış, geri ödemeleri halihazırda devam eden konut ve iş yerleri sahiplerinin yararlanacağı belirtilerek, vadesi 12 ay ve daha az kalan projelerin indirim kampanyasına dahil edilmediği vurgulandı.

189 bin alıcı yararlanabilecek

Açıklamada, TOKİ tarafından satışları 2012 sonuna kadar gerçekleştirilmiş, geri ödeme taksiti 2012 sonuna kadar başlamış ve geri ödemeleri hali hazırda devam eden 188 bin 230 konut ve 910 iş yerinin bulunduğu bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler