TİMBİR ve BASAM iş birliği ile Balkan Medya Forumu İzmir’de buluşuyor

Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (BASAM) ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) işbirliği ile Balkan Medya Forumu İzmir’de buluşuyor.

TİMBİR ve BASAM iş birliği ile Balkan Medya Forumu İzmir’de buluşuyor

İzmir İktisat Kongresi Kongre Salonu, 8-10 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan Balkan Medya Forumu'na ev sahipliği yapacak. Bu önemli etkinlik, Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (BASAM) önderliğinde düzenlenirken, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) iş birliğiyle medya dünyasını bir araya getirecek.

Forum, 8 Aralık'ta İzmir İktisat Kongresi Kongre Salonu'nda başlayacak ve 'Yuvarlak Masa Toplantısı' ile harekete geçecek. Katılımcılar arasında Kosova, Bosna Hersek, Arnavutluk, Karadağ, Romanya, Sırbistan, Batı Trakya, Bulgaristan ve Makedonya ülkelerinden gelen gazetecilerin yanı sıra; Dışişleri Bakanlığı, İletişim Başkanlığı İzmir Bölge Müdürlüğü, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi, Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi, YTB, TİKA ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa gibi önemli isimler de yer alacak.

Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Rıfat Sait, 9 Aralık 2023 tarihinde düzenlenecek olan 'Balkan Medya Forumu'na tüm ilgi çekiciliğiyle davet ediyor. Forum, medya dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirerek bölgesel işbirliği ve iletişimde yeni kapılar aralamayı hedefliyor.

timbir.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler