THY Uçağında 10 ölü 49 yaralı

THY Türk Hava Yolları yönetim kurulu başkanı Candan Karlıtekin, Hollanda'nın Amsterdam kentinde Schiphol havaalanına inişte geçtiği sırada düşen Tekirdağ uçağı ile ilgili açıklamalarda bulundu.Karlıtekin ölü sayısının 9 olduğunun Hollandalı yetkililerse k

THY Uçağında 10 ölü 49 yaralı

THY Türk Hava Yolları yönetim kurulu başkanı Candan Karlıtekin, Hollanda'nın Amsterdam kentinde Schiphol havaalanına inişte geçtiği sırada düşen Tekirdağ uçağı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Karlıtekin ölü sayısının 9 olduğunun Hollandalı yetkililerse kendilerine bildirildiğini söyledi.

Fotoğraflar için TIKLAYINIZ...

Ölen 10 kişinin hepsinin yolcu olmadığını uçak personelinden de ölenlerin olabileceğini söyleyen Karlıtekin , Hollandalı yetkililerin olayla son yakından ilgilendiklerini toplam 49 yaralıdan 24'inin durumunun ciddi olduğunuda sözlerine ekledi.

Tekirdağ uçağında bulunan yolcuların yakınlarının müracaat ettikleri taktirde Hollandaya gönderileceğinide belirten Karlıtekin “bir yolcu için iki yakını müracaat ettiği taktirde Hollandaya gönderilecek, Hollandalı yetkililer bu konuda çok anlayışlı davranıyor ve müracaat eden yolcuların akrabalarında özel vize veriyorlar” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem