Teröristten dehşet itiraflar!

Hindistan'ın Mumbai kentinde aşırı dinci militanların düzenlediği saldırılardan sonra canlı olarak ele geçirilen tek terörist olan Pakistanlı Azam Amir Kasab, 5 bin kişiyi öldürmeyi planladıklarını söyledi.İngiliz basınında çıkan haberlere göre, sorgusu s

Teröristten dehşet itiraflar!

Hindistan'ın Mumbai kentinde aşırı dinci militanların düzenlediği saldırılardan sonra canlı olarak ele geçirilen tek terörist olan Pakistanlı Azam Amir Kasab, 5 bin kişiyi öldürmeyi planladıklarını söyledi.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, sorgusu süren ve "son nefesinizi verene dek öldürün" talimatı aldıklarını söyleyen 21 yaşındaki Pakistanlı, saldırı planlarının 6 ay önceden yapıldığını anlattı.

Özellikle deniz taarruzu konusunda iyi askeri eğitim almış 9 teröristle birlikte bir botla Mumbai'ye çıktıklarını ifade eden genç Pakistanlı terörist, ilk önce İngiliz ve Amerikalı turistleri öldürdükten sonra mümkün olduğunca çok rehin almayı, ardından da Tac Mahal otelini havaya uçurmayı planladıklarını belirtti.

İngiliz gazeteleri, "Bebek yüzlü terörist" diye tanımladıkları Pakistanlı militan ve plastik patlayıcılara sahip arkadaşlarının 105 yıllık otel binasının sağlamlığını hesaba katmadıklarını yazdılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem