Teröristler Eylem Yapacaklardı

İzmir'de askeri kurum ve araca eylem amaçlı keşif çalışmalarında bulunduğu gerekçesiyle Diyarbakır'da yakalanan örgüt üyesi kadın ile ona yardım ettiği iddiasıyla İzmir'de yakalanan örgüt üyesinin gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda, eylem gerçekleş

Teröristler Eylem Yapacaklardı

İzmir'de askeri kurum ve araca eylem amaçlı keşif çalışmalarında bulunduğu gerekçesiyle Diyarbakır'da yakalanan örgüt üyesi kadın ile ona yardım ettiği iddiasıyla İzmir'de yakalanan örgüt üyesinin gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda, eylem gerçekleştirmek amacıyla çektikleri ileri sürülen, Gaziemir ilçesindeki bazı askeri tesislere ait olduğu belirtilen fotoğraflar bulunduğu bildirildi.

Diyarbakır'da Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan terör örgütü üyesi B.K'ye yardım ettiği iddiasıyla İzmir'de yakalanan A.K'nın, akraba olduğu belirlendi.

B.K. ile yeğeni olduğu ifade edilen A.K'nin gösterdiği yerlerde yapılan aramalarda, eylem gerçekleştirmek amacıyla çektikleri iddia edilen ve İzmir'in Gaziemir ilçesindeki bazı askeri tesislere ait olduğu belirtilen fotoğrafların bulundu.

Yetkililer, örgüt üyesi A.K'nin, İzmir'deki işlemleri tamamlandıktan sonra Diyarbakır'a gönderildiğini kaydetti.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğünce, Diyarbakır ve çevre illerde kırsal alandaki örgüt mensuplarına bağlı olarak ''milislik, kuryelik'' faaliyetinde bulunan, İzmir'de askeri kurum ve araca eylem amaçlı keşif çalışmalarında bulunduğu tespit edilen örgüt üyesi 1 kadının Diyarbakır'da yakalandığı bildirilmiş, örgüt üyesi kadına yardım eden 1 kişinin de İzmir'de yakalandığı kaydedilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem