Teröristler caddeyi trafiğe kapattı

Mardin'in Nusaybin ilçesi Çağ-Çağ Caddesi üzerinde bir araya gelen yüzleri maskeli teröristler, TIR ve otomobillerin kontak anahtarlarına el koyarak, yolu trafiğe kapattı.Edinilen bilgilere göre, Nusaybin ilçesi Abdulkadir Paşa Mahallesi Çağ-Çağ Caddesi ü

Teröristler caddeyi trafiğe kapattı

Mardin'in Nusaybin ilçesi Çağ-Çağ Caddesi üzerinde bir araya gelen yüzleri maskeli teröristler, TIR ve otomobillerin kontak anahtarlarına el koyarak, yolu trafiğe kapattı.

Edinilen bilgilere göre, Nusaybin ilçesi Abdulkadir Paşa Mahallesi Çağ-Çağ Caddesi üzerinde gece saatlerinde bir araya gelen terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi bir grup, burada durdurdukları araçların kontak anahtarlarına el koydu. Teröristler, daha sonra araçları çapraz olarak park ederek, caddeyi trafiğe kapattı. Caddede ulaşım sağlanamıyor.

Teröristler caddeyi trafiğe kapattı

Teröristler caddeyi trafiğe kapattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem