Terörist Öcalan DTP'yi Eleştirdi

DTP'nin seçimlerdeki performansını eleştiren terörist Abdullah Öcalan, kendi adı kullanılıp 20 milletvekili çıkarıldığını savunarak, "Ben olmasam ne yapacaklardı. Benim ismimi kullanmasalardı bu sonucu alamayacaklardı" dedi.Öcalan'ın İmralı'dan avukatları

Terörist Öcalan DTP'yi Eleştirdi

DTP'nin seçimlerdeki performansını eleştiren terörist Abdullah Öcalan, kendi adı kullanılıp 20 milletvekili çıkarıldığını savunarak, "Ben olmasam ne yapacaklardı. Benim ismimi kullanmasalardı bu sonucu alamayacaklardı" dedi.

Öcalan'ın İmralı'dan avukatları aracılığıyla gönderdiği mesajlar, Fırat Haber Ajansı'nca yayımlandı.

DTP'nin seçimlerden başarısız sonuç almasını, elindeki kadroyu çalıştıramamasına bağlayan Öcalan, seçilen DTP'li milletvekillerini de, "politika ciddi bir iştir" diye uyardı. Öcalan şunları kaydetti: "Politika ciddi bir iştir, demokratlık ciddi bir iştir, yapamıyorlarsa bırakıp gitsinler.

DTP bundan sonra iyi çalışmazsa elindekini de kaybeder. AKP'yi eleştiriyorlar, ama AKP seçim için çok çalışıyordu. DTP bir çatı örgütünü gerçekleştirebilir, diğer sol partileri de bu çatı altında birleştirebilir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem