Tercihleri Artık Sakin Yaşam

Sahne ve sinema dünyasının gözlerden ırak, gönüllere yakın olan isimleri sakin hayatları gibi sakin beldeleri tercih ediyor. Onlar, akıllara tatil denince Bodrum'u getiren ünlülere inat, Ege'in sessiz beldelerinde huzur buluyor.Tıpkı Emel Sayın, Şener Şen

Tercihleri Artık Sakin Yaşam

Sahne ve sinema dünyasının gözlerden ırak, gönüllere yakın olan isimleri sakin hayatları gibi sakin beldeleri tercih ediyor. Onlar, akıllara tatil denince Bodrum'u getiren ünlülere inat, Ege'in sessiz beldelerinde huzur buluyor.

Tıpkı Emel Sayın, Şener Şen ve Süper Baba Şevket Altuğ gibi. Bu üç isim, tatillerini yıllardır Ege'nin incisi Datça'da geçiriyor. Sayın, Şener ve Altuğ, güneşli günler başlayınca soluğu Datça'nın Palamutbükü Köyü'nde alıyor.

GENÇLİĞİNE GENÇLİK KATIYOR
Yıllar önce burada çok ucuza yapılan bir siteden villa satın alan üç ünlü isim, sessiz sedasız tatil yapmanın keyfini çıkartıyor. Emel Sayın, bademi ve balıyla ünlü olan bu şirin köyde gençliğine gençlik katıyor.

 Şen ve Altuğ ise yılın büyük bir bölümünde Palamutbükü'nde kalıyor. Ünlü isimlerin ucuza aldıkları evlerin şimdiki fiyatının 500 bin YTL olduğu belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem