TEM trafiğini felç eden kaza

TEM Otoyolu İstoç mevkii Edirne istikametinde bir TIR kontrolden çıkarak devrildi. Can kaybı yaşanmayan kaza sonucu trafik yoğunluğu yaşandı.Edinilen bilgiye göre kaza, TEM otoyolu İstoç mevkii Edirne istikametinde meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon ha

TEM trafiğini felç eden kaza

TEM Otoyolu İstoç mevkii Edirne istikametinde bir TIR kontrolden çıkarak devrildi. Can kaybı yaşanmayan kaza sonucu trafik yoğunluğu yaşandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, TEM otoyolu İstoç mevkii Edirne istikametinde meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kumaş yüklü TIR bariyerlere çarparak devrildi. Kazada can kaybı yaşanmazken, TEM Otoyolu’nda uzun süren trafik yoğunluğu yaşandı.

Kazanın ardından olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri trafiğin kontrollü bir şekilde akışını sağlarken, devrilen TIR vinç yardımıyla emniyet şeridine çekildi. TIR dorsesinde bulunan kumaşlar, vatandaşların yardımıyla olay yerine gelen diğer kamyonlara sevk edildi. Daha sonra devrilen dorse de vinç yardımıyla emniyet şeridine alındı.

Ardından trafik kontrollü bir şekilde trafik polisleri tarafından ulaşıma açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem