Telefon Aşkı Ölümle Bitti

Manisa'da önceki gün meydana gelen olayda iddiaya göre, yürüme engelli Yeliz Başana (25) 5 yıl önce yanlışlıkla telefonunu arayan Y.G. (46) ile tanıştı. Birbirlerine aşık olan çift, yaş farkına rağmen aşklarını dolu dizgin yaşamaya başladı.Ancak Yeliz Baş

Telefon Aşkı Ölümle Bitti

Manisa'da önceki gün meydana gelen olayda iddiaya göre, yürüme engelli Yeliz Başana (25) 5 yıl önce yanlışlıkla telefonunu arayan Y.G. (46) ile tanıştı. Birbirlerine aşık olan çift, yaş farkına rağmen aşklarını dolu dizgin yaşamaya başladı.

Ancak Yeliz Başana yıllar sonra sevgilisinin evli ve 3 çocuk babası olduğunu öğrenince şok geçirdi. Kendisinden ayrılmak isteyen kadını ikna etmek için evine giden Y.G., Başana ile tartışmaya başladı.

Olayın büyümesi üzerine çılgına dönen adam eline geçirdiği bıçakla sevgilisini delik deşik ederek öldürdü. Olay sırasında evde bulunan genç kızın ablası Gülay Başana, bağırışmalar üzerine girdiği odada, kardeşini kanlar içinde buldu.

Başana, eline geçirdiği demirle Y.G'nin başını yardı. Bunun üzerine gözü dönmüş adam bıçakla abla Başana'yı da yaraladı. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polisler Y.G.'yi yakaladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem