TDT perdelerini vadide açacak

Trabzon Devlet Tiyatrosu pandemi sonrası sahnelerin tozunu alacak… Ama bu defa olduğu binada değil, olduğu yerdeki vadide… 

TDT perdelerini vadide açacak

Haber61/Haber Servisi - Trabzon Devlet Tiyatrosu, her yıl uluslararası önemli sanatçıları ağırlarken, etkinlikleriyle göz kamaştırıcı sahneleriyle adından sıkça söz ettirir.

ÇOCUKLAR İÇİN DE OYUN OLACAK

Bu defa virüs sonrası yeniden sahne diyecek. Zağnos Vadisi’nde bulunan Ongan Sahnesi’nde pandemiden dolayı sahne olmayacak belki ama hemen o binanın olduğu Zağnos Vadisi’nde açık hava gösterisi sunulacak.

TDT perdelerini vadide açacak

Trabzon Devlet Tiyatrosu 24 Temmuz Perşembe günü Zağnos Vadi Sahnesi’nde Kuzguncuk Fazilet adlı oyunla açılacak. 25 Temmuz Cuma Günü saat 20’de yine aynı sahnede oyun aynı oyun sahnelenecek.

26 Temmuz Pazar günü saat 15.00’da ise çocuklar için Oz Büyücüsü, olacak.

SABIRSIZLANIYORUZ

Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürü Elvan Saliha Karahasan, “sanatseverlerin bizi özlediği kadar bizde onları çok özeldik. Perdelerimizin açılışını zağnos vadisine açık hava tiyatrosuna  taşıdık.  Geçirmekte olduğumuz pandemi sürecinde, önem ile uyarılan bütün kurallara uyarak lütfen Tedbiri elden bırakmayalım. Gelecek günlerin daha sağlıklı olmasını  sanatın ve tiyatronun katkısı  ile şifa bulmasını temenni ediyoruz. Şimdiden iyi seyirler dileriz." dedi.

TDT perdelerini vadide açacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem