| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 02 Mayıs 2026 12:05

TBB seçiminde gerginlik: İmamoğlu’nun mektubu okunurken arbede çıktı

Türkiye Belediyeler Birliği seçiminde, Ekrem İmamoğlu’nun mektubu okunurken salonda gerginlik yaşandı. Bazı katılımcıların ayağa kalkmasıyla arbede çıktı.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) yeni yönetimi için yapılan seçim sırasında salonda gerginlik yaşandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun mektubu okunurken bir grup ayağa kalktı.

SALONDA GERGİNLİK YAŞANDI

Mektubun okunması sırasında bazı katılımcıların tepki göstermesi üzerine salonda kısa süreli arbede çıktı.

Yaşanan gerginlik, toplantıya katılanlar arasında hareketliliğe neden oldu.

Yorumlar (3)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

C
CNN
1 ay önce

Tahammülsüz Kıskanç AKP Ve MHP Liler. Bunlar Tamamen Kendi Şahsi Çıkar Topluluğu Olarak Kendileri Kaldı Halkta Karşılık Bulamıyor Bunlar.

Z
Zeynep
1 ay önce

Her parti aynı.

T
Trabzon un evladı
1 ay önce

Bebek katilisin mektubu okunurken sesi çıkmayanlar. Türkiyemin gururu Trabzon un has evladı geleceğin Cumhurbaşkanı İMAMOĞLU nasılsın hasımlar yapıyorlar. NEMUTLU TÜRKÜM DİYENE