Tavuk bu sefer yeşil yumurtladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Belen Mahallesinde oturan 55 yaşındaki Selmi Tanyıldız evin bahçesinde beslediği tavuklardan biri yeşil yumurtladı. Yeşil yumurta ilgi odağı oldu. Ereğli’ ye bağlı Belen mahallesinde ki yeşil yumurta görenleri hayrete dü

Tavuk bu sefer yeşil yumurtladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Belen Mahallesinde oturan 55 yaşındaki Selmi Tanyıldız evin bahçesinde beslediği tavuklardan biri yeşil yumurtladı. Yeşil yumurta ilgi odağı oldu.

 

Ereğli’ ye bağlı Belen mahallesinde ki yeşil yumurta görenleri hayrete düşürüyor. Yumurtanın sahibi Selmi Tanyıldız, yakın akrabaları başta olmak üzere komşularının da yumurtayı merak ettiğini ve görmek için kapısının her gün çalındığını söyledi.

 

Kolesterole iyi geldiği iddialarının da kulaktan kulağa yayılması ile gerek komşularından gerekse yakın akrabalarından yumurta siparişleri aldıklarını belirten Semli Tanyıldız, "Kendimize ait evin ön bölümündü 20’ye yakın tavuğum var.

 

Bu tavuklardan birinin yumurtası yeşil. Bizde ne olup bittiğini anlayamadık. Komşumuz olsun yakın akrabalarımız olsun bu tavuğun yumurtasını merak etmekteler. Yine tavuğun yumurtasında hiç kolestrol bulunmadığını biliyoruz.

 

Bu yüzden de çok sayıda yumurta sipariş vermek isteyen var ama tavuk günde 2 defa yumurtluyor, bizde kendimiz tüketiyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler