Tatlıses, çileden çıktı

Kısa bir süre sonra ABD'de beyin ameliyatı geçirecek olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, maddi sıkıntı çektiği yönünde çıkan haberlere çok kızdı.Paranın ve imanın kimde olduğunu sadece Allah'ın bileceğini belirten Tatlıses, şu açıklamayı yaptı: "Maddi hiç

Tatlıses, çileden çıktı

Kısa bir süre sonra ABD'de beyin ameliyatı geçirecek olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, maddi sıkıntı çektiği yönünde çıkan haberlere çok kızdı.

Paranın ve imanın kimde olduğunu sadece Allah'ın bileceğini belirten Tatlıses, şu açıklamayı yaptı: "Maddi hiç bir sıkıntım yok! Nereden uyduruyorsunuz bunları, anlamış değilim! Doktorumdan haber beklemiyormuşum... Öyle bir durum da yok! Canım ne zaman isterse o zaman giderim anlaşıldı mı! Otellerimi satacakmışım falan filan, bunlardan size ne. Bir gün gelip kapınızı mı çalıp, sizlerden maddi bir istekte mi bulundum . Tövbeler tövbesi maddi sıkıntı yaşıyormuşum, bunlar haber değil, arkadaşlar... Otellerimi satarım, satmam bu benim tercihim!Ayrıca bende para bitmez, sadece azalır. Bu halimle bile ne yardımlar yaptığımı biliyor musunuz, nerden bileceksiniz? Çünkü ben anlatmam! Paranın ve imanın kimde olduğunu ancak Allah bilir.! Bende para da var iman da.Bence başka haberler yapın. Sizlere tüyo vereyim: Seyrantepe'yi 5 yıldızlı otel yapıyorum. Kısmetse yeni bir uçak siparişi verdim, gelecek kısmetse... Bak her şeye 'kısmetse' diyorum, olur ya bir aksilik olur, sizlere yalancı çıkmayayım diye.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler