Tarkan'dan zehir gibi itiraf!

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınıp serbest bırakılan ünlü şarkıcı Tarkan Tevetoğlu'nun poliste verdiği ifadeler ortaya çıktı.SON DÖNEMDE KULLANDIMHazırlanan iddianamede, hakkında 1 yıldan 2 yıla kadar hapis istenen Tarkan'ın

Tarkan'dan zehir gibi itiraf!

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınıp serbest bırakılan ünlü şarkıcı Tarkan Tevetoğlu'nun poliste verdiği ifadeler ortaya çıktı.

SON DÖNEMDE KULLANDIM

Hazırlanan iddianamede, hakkında 1 yıldan 2 yıla kadar hapis istenen Tarkan'ın avukatları, şarkıcının kokain kullandığına dair itirafta bulunmadığını, bağımlılığı olmadığını söylemişti. Tarkan'ın ifadeleri ise avukatlarının sözleriyle çelişti. İddiaya göre Tarkan, Emniyet'te yöneltilen 'Uyuşturucu kullanıyor musunuz?' sorusuna, 'Mesleğimin ve işimin verdiği strese bağlı olarak, özellikle son dönemlerde kullanmışlığım oldu' diye yanıt verdi.

Polis, ünlü sanatçıya sorgusunda, dinlemelere takılan iki telefon görüşmesini de sordu. Tarkan, 5 Ağustos 2009 günü yaptığı görüşmeye ilişkin, Almanya'da bir defasında uyuşturucu kullandığını anlattı. Megastar'ın 10 Ağustos 2009'da yaptığı konuşmada ise bir satıcıdan uyuşturucu istediği tespit edildi.

CİĞERLERİ SORUNLU

Tarkan Tevetoğlu'nun ifadesinde sağlık durumuna ilişkin bir detay da ortaya çıktı. Polis, Tarkan'a 12 Ağustos 2009 günü doktoru ile yaptığı görüşmenin ne anlama geldiğini sordu. Tarkan ise sigara kullandığı için ciğerlerinde yetersizlik başladığını, doktoruyla da bu durumu konuştuğunu söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem