Tarkan "Geççek" şarkısıyla alakalı ilk kez konuştu

Tarkan "Geççek" şarkı sözleriyle ilgili gerçeği açıkladı.

Tarkan "Geççek" şarkısıyla alakalı ilk kez konuştu

Tarkan 'Geççek' şarkısı ve sözleri ile gündemi salladı "Geççek" şarkı sözlerine 'siyasi' ve 'FETÖ siparişi' denildi. Tarkan gündeme bomba gibi düşen yeni şarkısı 'Geççek'in şarkı sözlerinin anlamını ve neden yazdığını ilk kez açıkladı.

Tarkan'ın 'Geççek' şarkısı ve sözleri yayınlanır yayınlanmaz gündemi salladı. Sosyal medya kanallarında ve yayınlandığı YouTube başta olmak üzere tüm dijital platformlarda trend olan Geççek şarkısına hem destek hem de eleştiri yağdı. Saat 21.00'de Tarkan'ın Youtube hesabında yayınlanan yeni şarkısı Geççek 3 saatte 1 milyon 100 bin izlenmeye ulaşarak trend listesinde zirveye de yerleşti. 

Söz ve müziği Tarkan’a, düzenlemesi Ozan Çolakoğlu’na ait şarkı sadece sosyal medyada değil dün akşamın siyasi tartışma programlarının da konusuydu.

Tarkan 'Geççek' şarkısının sözleri TV'lerdeki tartışma programlarından köşe yazılarına kadar her kesimde gündem oldu ve şarkının sözleri için ise olay iddialar dile getirildi. Bu iddialardan en çok ön plana çıkan yaklaşımlar ise şarkı sözlerinin 'FETÖ çıkışlı' olduğu ve 'CHP siparişi' üzerine yazıldığı yönünde idi. Tarkan Geççek şarkısını neden yazdığını ise ilk kez açıkladı. 

'Megastar Tarkan, 'siyasi mesaj veriyor' iddiaları yöneltilen 'Geççek' şarkısıyla ilgili ilk kez konuştu. 

'Umut olur diye düşünmüştüm' : Tarkan, ''Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum. 'Hepimize iyi gelecek bir şarkı yazmalıyım' dedim. Belki bu şarkı biraz moral verir, umut olur diye düşündüm'' dedi.

Tarkan Geççek'i neden ve nasıl yazdığını ilk kez açıkladı: Eleştirilerin ardından Tarkan, "Geççek"in hangi duygularla kaleme aldığını açıkladı. Radyocu Mehmet Gezegen, Tarkan'ın açıklamasını sosyal medya hesabından paylaştı. Gezegen paylaşımında şunları kaydetti:

“Bir yıl kadar önce ruh halimin çok iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi gibi bir sürü şey beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum. O anlarda bu şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı. “Geççek geççek elbet bu da geççek, gör bak umudun gününü gün etçek”.

'Hepimize iyi gelecek bir şarkı yazmalıyım' dedim. Belki bu şarkı bizi biraz teselli eder, bize moral verir, umut olur diye düşündüm. Dilerim ki “Geççek” yüzünüzde bir gülümsemeye vesile olur ve hepimize iyi gelir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem