Tarım İlacıyla Ailesini Zehirledi

Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Sarıveli köyünde bunalıma giren anne tarım ilacını 10 aylık bebeği ve 2 yaşındaki çocuğuna içirdi sonra kendisi içti.Alınan bilgiye göre, anne Şirin Civelek (35), girdiği bunalımdan kurulatamayarak, iddiaya göre, önce 10 ay

Tarım İlacıyla Ailesini Zehirledi

Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Sarıveli köyünde bunalıma giren anne tarım ilacını 10 aylık bebeği ve 2 yaşındaki çocuğuna içirdi sonra kendisi içti.

Alınan bilgiye göre, anne Şirin Civelek (35), girdiği bunalımdan kurulatamayarak, iddiaya göre, önce 10 aylık kızı Dilek ile 2,5 yaşındaki Didem'e tarım ilacı içirdikten sonra kendisi de içti.

Anne ile Şirin Civelek olay yerinde, Didem ise kaldırıldığı Tarsus Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Olayın intihar amaçlı olup olmadığının araştırıldığı belirtilirken, cesetler ise otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem