Taraftar otistik kızı taşladı

Bursaspor deplasmanına giden Antalyaspor taraftarları tarafından taşlandığı öne sürülen “16” plakalı otomobildeki otistik kız çocuğu, gözüne giren cam parçaları nedeniyle görme yetisini büyük ölçüde kaybetti.Alınan bilgiye göre, 7 otobüs ve 1 minibüsten o

Taraftar otistik kızı taşladı

Bursaspor deplasmanına giden Antalyaspor taraftarları tarafından taşlandığı öne sürülen “16” plakalı otomobildeki otistik kız çocuğu, gözüne giren cam parçaları nedeniyle görme yetisini büyük ölçüde kaybetti.

Alınan bilgiye göre, 7 otobüs ve 1 minibüsten oluşan Antalyasporlu taraftarlar, öğle saatlerinde İnegöl-Bursa yolundaki bir dinlenme tesisinde mola verdi. Buradan otomobilleriyle geçerken kendilerine laf atan kişilere kızan Antalyaspor taraftarları yoldan geçenlere taş atmaya başladı.

Taşlardan biri, Domaniç'ten Bursa'ya giden Şerif Ali Kermen (39) yönetimindeki 16 J 8723 plakalı otomobile isabet ederek, sağ arka kapının camını kırdı. Cam parçaları, arka koltukta 6 yaşındaki kardeşi ile oturan, 9 yaşındaki otistik Ebru Kermen'in gözüne battı.

İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılan çocuk, ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Yetkililer, Ebru'nun gözünün görme yetisini büyük ölçüde kaybettiğini, kesin durumun bandajlar açıldıktan sonra belli olacağını bildirdi.

Hastanede kızının başında bekleyen anne Fatma Kermen, Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Aksu köyünde oturan ve evinde yangın çıkan babasına yardıma gittiklerini belirtti. Bursa'daki evlerine dönerken otomobillerine isabet eden taşla üzücü bir olay daha yaşadıklarını anlatan anne Kermen, “Antalyaspor Kulübü ve taraftarlarından şikayetçiyiz. Özür bekliyoruz” dedi.

Bir otomobil fabrikasında işçi olarak çalışan baba Şerif Ali Kermen'in de 10 günlük ücretsiz izne çıkarıldığı öğrenildi. Bu arada, jandarma ekipleri, olayla ilgili yaşları 19-22 arasında değişen 3 kişiyi gözaltına aldı.

Zanlılardan ikisi, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Şeref Ç'nin (22) ise sorgusunun tamamlanmasından sonra yarın adliyeye sevk edileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem