Tamer'den Eve Dönüş

Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan Tamer Karadağlı ile Deniz Uğur'un yasak aşkı gündeme bomba gibi düşmüştü. Deniz Uğur'la olan ilişkisini kabul etmek zorunda kalan Tamer, eşi Arzu Balkan'ın hışmına uğradı. İhaneti affedemeyen Arzu Balkan, eşinden boşandı.Ta

Tamer'den Eve Dönüş

Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan Tamer Karadağlı ile Deniz Uğur'un yasak aşkı gündeme bomba gibi düşmüştü. Deniz Uğur'la olan ilişkisini kabul etmek zorunda kalan Tamer, eşi Arzu Balkan'ın hışmına uğradı. İhaneti affedemeyen Arzu Balkan, eşinden boşandı.

Tamer Karadağlı ile Arzu Balkan, kızları için arkadaşlıklarını sürdürme kararı aldı. İkilinin görüşmesi haklarında 'Yeniden barışacaklar' dedikoduları çıkmasına neden oldu.

Ancak, bu haberlerin doğru olduğu ortaya çıktı. İddialara göre; Deniz Uğur'un kıskançlığından bunalan ve sürekli sevgilisiyle kavga eden Tamer Karadağlı, hatasını anladı. Eski eşinin gönlünü kazanmak için birçok yol deneyen Tamer, Arzu Balkan'ın gönlünü aldı...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler