Talih Kuşu Aynı Eve Kondu

İstanbul Kadıköy'de Şahsettin Timuçin'in (50) oynadığı Sayısal Loto kuponunu evde bulan eşi, yatırılmadığını düşünerek bayiye gidip yatırdı. 25 Ağustos'taki çekilişte belirlenen şanslı rakamların kuponundakilerle aynı olduğunu gören kadın ikramiyenin sevi

Talih Kuşu Aynı Eve Kondu

İstanbul Kadıköy'de Şahsettin Timuçin'in (50) oynadığı Sayısal Loto kuponunu evde bulan eşi, yatırılmadığını düşünerek bayiye gidip yatırdı. 25 Ağustos'taki çekilişte belirlenen şanslı rakamların kuponundakilerle aynı olduğunu gören kadın ikramiyenin sevincini yaşarken, kocası da aynı rakamlara oynadığını söyledi.

Büyük ikramiyenin ikiye bölündüğünü gören çift, bayiden alınan geçerli kuponları karşılaştırdığında gerçek ortaya çıktı. Karı koca, aynı kuponu birbirlerinden habersiz olarak 2 kez oynadıklarını fark etti. Böylece çift toplam 587 bin 947 YTL ikramiye kazanmış oldu.

BANKO YÖNTEMİ


Çift toplam 16 kolonun 2'sinde 6'yı bulurken, geri kalan 14 kuponda ise 5'i bularak artı 13 bin YTL daha kazandı. Bayi sahibi Murat Güven, 3 yıldır bu işi yaptığını belirterek ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını söyledi. Talihlinin kendisine bir hediye vermediğini belirten Güven, "Timuçin, banko yöntemini deniyordu. Yani, 5 rakamı sabit, bir rakamını ise değiştiriyordu. Her hafta yaklaşık 200 YTL'lik kupon yatırıyordu" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler