Taksim'de Çevik Kuvvete saldırı

Taksim'de çevik kuvvet polisinin bulunduğu noktada şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre yaralılar var. Saldırının bir canlı bomba tarafından gerçekleştirildiği belirtiliyor. İlk görüntüler:Taksim'de çevik kuvvet polisinin b

Taksim'de Çevik Kuvvete saldırı

Taksim'de çevik kuvvet polisinin bulunduğu noktada şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre yaralılar var. Saldırının bir canlı bomba tarafından gerçekleştirildiği belirtiliyor. İlk görüntüler:

Taksim'de çevik kuvvet polisinin bulunduğu noktada şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre yaralılar var.

Saldırının bir canlı bomba tarafından gerçekleştirildiği belirtiliyor.

Taksim Meydanı'ndaki patlamanın gerçekleştiği bir noktada bulunan bir polis aracının ciddi hasar gördüğü görülüyor. İlk gelen bilgilere göre en az 3 polis yaralı...

Bölgede güvenlik çemberi oluşturuldu. Polis vatandaşları patlama bölgesinden uzaklaştırmaya çalışıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler