"Susurluk çantası bende!"

Ergenekon davası sırasında söz alan Sami Hoştan, bu gerceği 13 yıldır sakladığını ve açıklamakm için bu davanın karar gününü beklediğini söyledi. Hoştan ancak artık dayanamayacağını belirterek çantanın kendisinde olduğunu açıkladı.Hoştan çantanın içinde 2

"Susurluk çantası bende!"

Ergenekon davası sırasında söz alan Sami Hoştan, bu gerceği 13 yıldır sakladığını ve açıklamakm için bu davanın karar gününü beklediğini söyledi. Hoştan ancak artık dayanamayacağını belirterek çantanın kendisinde olduğunu açıkladı.

Hoştan çantanın içinde 26 bin Mark ve önemli evraklar olduğunu belirtti. Kazanın ardından parayı Abdullah Çatlı'nın eşine teslim ettiğini anlatan Hoştan, evrakların da Çatlı'nın eşinin rızasıyla kendisinde kaldığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler