Süs havuzu köpürünce görenler inanamadı!

Temizlik için deterjan atılan süs havuzu köpürdü.

Süs havuzu köpürünce görenler inanamadı!

Sivas’ın Suşehri ilçesinde, belediye temizlik ekipleri, süs havuzunu temizlemek için havuzun içine temizlik malzemesi attı.

Fıskiyenin çalıştırılmasıyla birlikte ise süs havuzu köpürmeye başladı. Olayı görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken, çocuklar birbirlerine köpük atarak eğlendi.

Sivas'ın Suşehri İlçe belediyesi temizlik ekipleri Sivas Caddesi üzerinde bulunan süs havuzunu temizlemek için içerisine deterjan attı. Fıskiyenin çalıştırılmasıyla birlikte ise havuzdaki su köpürmeye başladı. Süs havuzu köpükle kaplandı.,

ÇOCUKLARA EĞLENCE OLDU

Köpükle kaplanan havuz ilginç bir görüntü oluşturdu. Bu durumu gören vatandaşlar şaşkınlık yaşarken bu anları cep telefonları ile görüntüledi. Havuzun köpürmesini fırsat bilen çocuklar ise havuzun üzerinde biriken köpükleri birbirlerine atarak eğlendi.

Süs havuzu köpürünce görenler inanamadı!

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler