Suriyeliler'in üzerinde cephanelik çıktı

Şanlurfa’nın Birecik ilçesinde yapılan bir ihbarı değerlendiren Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehirlerarası yolcu dolmuşunu durdurdu. Suriye uyruklu bir kadın ile erkekte 19 adet tabanca ile 19 adet şarjör, 5 adet 9 mm çapında tabanca fişeği ele

Suriyeliler'in üzerinde cephanelik çıktı
Şanlurfa’nın Birecik ilçesinde yapılan bir ihbarı değerlendiren Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehirlerarası yolcu dolmuşunu durdurdu. Suriye uyruklu bir kadın ile erkekte 19 adet tabanca ile 19 adet şarjör, 5 adet 9 mm çapında tabanca fişeği ele geçirildi.
 
İhbar üzerine yolcu dolmuşunu durduran Birecik İlçe Emniyet ekipleri Suriye Uyruklu F.Ş.M isimli kadının üzerinde arama yaptı. Aramada şahsın elbisesinin altında bel kısmında kemere takılı vaziyette Browning marka 14 adet, Baretta marka 1 adet, Glock marka 1 adet, Lama marka 1 adet, Star marka 1 adet, Crvna Zastava marka 1 adet olmak üzere toplamda (19) adet tabanca ve bu tabancalara ait (19) adet şarjör, (5) adet (9) mm çapında tabanca fişeği ele geçirildi. F.Ş.M ile yolculuk yapan eşi H.A. isimli şahıs da gözaltına alındı. Şahıslar adli mercilere sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem