Suriye sınırında dikkat çeken askeri hareketlilik

Gaziantep 5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı’ndan kendisinden haber alınamayan ve IŞİD militanlarınca kaçırıldığı tahmin edilen astsubay ile gündeme gelen Suriye sınırındaki Kilis'e zırhlı araç sevkiyatı yapıldı.Kendisine ulaşılamayan astsubayın IŞİD tarafın

Suriye sınırında dikkat çeken askeri hareketlilik

Gaziantep 5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı’ndan kendisinden haber alınamayan ve IŞİD militanlarınca kaçırıldığı tahmin edilen astsubay ile gündeme gelen Suriye sınırındaki Kilis'e zırhlı araç sevkiyatı yapıldı.

Kendisine ulaşılamayan astsubayın IŞİD tarafından kaçırıldığı iddialarının ardından alarm durumuna geçilen sınır hattına, zırhlı araç sevkiyatı yapıldı. Dün gece başlayan ve bugün de aralıklarla devam eden sevkiyat kapsamında Kilis'e gönderilen aralarında obüs ve tankların da bulunduğu zırhlı araçların, astsubayın tutulduğu tahmin edilen Suriye topraklarındaki doğalgaz tesisi yakınlarındaki bölgelerde konuşlandırıldığı bildirildi.

Gaziantep'ten güvenlik önlemleri arasında yola çıkarılan zırhlı araçlar Kilis'e gönderilirken, yetkililer sevkiyatın sürebileceğini kaydetti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem