Suikast zanlısı askere tutuklama

İzmit'in Gölcük ilçesi ve İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında bugün adliyeye getirilen 4 askeri personelden 1'i tutuklandı. Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcısı Süleyman Pehlivan tarafından

Suikast zanlısı askere tutuklama

İzmit'in Gölcük ilçesi ve İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında bugün adliyeye getirilen 4 askeri personelden 1'i tutuklandı.

 Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcısı Süleyman Pehlivan tarafından sorgulandıktan sonra tutuklanması istemiyle İstanbul Nöbetçi 10. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen askeri personel, burada yeniden yapılan sorgusunun ardından "Örgüt üyesi olmak" iddiasıyla tutuklandı. Tutuklanan bu şüphelinin üsteğmen olduğu öğrenildi.
Bu şüpheliyle birlikte adliyeye getirilen diğer 2 üsteğmen ile bir astsubay ise savcılık sorgularının ardından serbest bırakılmıştı.

 Söz konusu soruşturma, "Amirallere suikast" ile "Ele geçirilen TNT kalıpları ve uyuşturucu maddeleri bulundurma" yönündeki iddialar konusunda yürütülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler