Su Neşteri Kesti

Su hayatsa, susuzluğun da ölüm olduğu Başkent'te kendisini hissettirdi. Günlerdir susuzluk yaşayan Ankara'da; Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi hasta kabulünü durdurdu, planlanmış ameliyatlar ileri bir tarihe ertelendi.Durumu acil olmayan hastalar da tabu

Su Neşteri Kesti

Su hayatsa, susuzluğun da ölüm olduğu Başkent'te kendisini hissettirdi. Günlerdir susuzluk yaşayan Ankara'da; Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi hasta kabulünü durdurdu, planlanmış ameliyatlar ileri bir tarihe ertelendi.

Durumu acil olmayan hastalar da taburcu edildi. Aynı durum, Gazi Üniversitesi Hatanesi'nde de baş gösterdi. Hastanede ilk etapta, su tasarrufu amacıyla ziyaretçi kabulleri durduruldu. Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Turan Buzgan ise ASKİ'nin şartlarını zorlayarak hastanelerin su ihtiyacını karşılayacağını söyledi.

'MUSLUKLAR AKACAK'

Bu arada, akmayan sular nedeniyle kanalizasyonların dip çöküntüleri artınca, Ankara kokmaya başladı. Mamak'ta restoranlar ve kafeler, tuvaletleri müşterilerine kapattı. Yetkililer ise bugünden itibaren Başkent'in tüm ilçelerine su verileceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler