Öğlen saatlerinde yaşanan olayda ilçe merkezinde yaşayan Aygün Çolak, ilçe yakınlarındaki Palanga mevkisinde sıcaktan bunalınca dere kenarında bulunan bir su birikintisine girip serinlemek istedi. Bir süre suda yüzen Çolak daha sonra kayboldu. Olay yerinde bulunan bir arkadaşının çevreden yardım istemesi üzerine çevredekiler tarafından sudan baygın halde çıkarılan Çolak ambulansla Divriği Sadık Özgür Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Aygün Çolak yaşamını yitirdi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Su birikintisinde boğuldu
Öğlen saatlerinde yaşanan olayda ilçe merkezinde yaşayan Aygün Çolak, ilçe yakınlarındaki Palanga mevkisinde sıcaktan bunalınca dere kenarında bulunan bir su birikintisine girip serinlemek istedi. Bir süre suda yüzen Çolak daha sonra kayboldu. Olay yerind
Yayınlanma:
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Gündem