Spor Bakanı Bak, sporcu Erdoğan'ı anlattı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sporla uğraştığı dönemlerini gazetecilere anlattı.

Spor Bakanı Bak, sporcu Erdoğan'ı anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı özel bir spor kanalında gazetecilerle spora dair pek çok konuda açıklama yaptı. Sporun masaya yatırıldığı programda Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sporcu geçmişini aktardı. 

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dostluğu, Erdoğan'ın İETT'de çalıştığı ve İETT Spor Kulübü'nde oynadığı yıllara dayanıyor. Programın sunucusu Murak Kosova'nın, Bakan Bak'ın kendisinin sporculuğunu anlatacağı sözleri üzerine Erdoğan "Osman bizim mahallenin genci. Hafızası iyidir." dedi. 

Spor Bakanı Bak, sporcu Erdoğan'ı anlattı

BAKAN BAK, SPORCU ERDOĞAN'I ANLATTI

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın örnek bir futbolcu olduğunu ve gençler arasında çok sevildiğini şöyle anlattı: "Bizim şansımız da o zaman kulübün hem sporcusu hem yöneticisi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dı. O zamanlarda İETT'de oynuyordu. Biz o dönemde maçlarına da giderdik. Mahalledeki herkes toplanır İETT'nin maçına giderdi. Önceleri santrafor oynuyordu, son yıllarında defansta oynamaya başladı. Bizim semtten götürdüğü arkadaşları, iyi futbolcular vardı. Takım arkadaşlarıyla diyalogu iyiydi. Takım kaptanıydı, herkes onu çok severdi. Onun herkese bir emeği var. Tam bir kaptandı, takımını çok iyi yönetirdi, onlarla olan diyalogları muhteşemdi ve tabi kulüp yöneticileriyle de. Hepimizi cesaretlendiren, gençlere hizmet etmeyi, gençlerle bir arada olmayı, sporun güzel yönlerini, birleştirici gücünü spordaki heyecanı yaşamasını bilen biriydi. Bize çok şey öğretti. Bunu el vermek gibi düşünürsek biz de onu devam ettiriyoruz." 

Spor Bakanı Bak, sporcu Erdoğan'ı anlattı
Spor Bakanı Bak, sporcu Erdoğan'ı anlattı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem